Een nieuwe Website voor je Bedrijf of business

Een nieuwe website voor je bedrijf

Bedrijven zonder klanten houden het meestal niet lang vol. Het is belangrijk om je product of dienst steeds onder de aandacht van je doelgroep te brengen om de continuïteit van je bedrijf te kunnen behouden.

Er zijn veel verschillende manieren om je bedrijf te promoten en het hebben van een goede website is een van de belangrijkste marketing instrumenten om een groot publiek te kunnen bereiken. Dit word internetmarketing genoemd.

Een goede bedrijfspresentatie website is ook een uitstekende manier om naamsbekendheid op te bouwen of te vergroten. Als je bedrijf of naam beter bekend zijn bij het publiek dat specifiek op zoek is naar het product of dienst dat jij aanbied zullen ze eerder geneigd zijn om contact met je op te nemen

Duidelijkheid op je website

Als mensen je website bezoeken is het belangrijk dat ze de door hen gezochte informatie snel kunnen vinden. Zo moeten ze op je website direct kunnen zien welke producten of diensten het bedrijf levert en wat men zoal van het bedrijf mag verwachten. Ook moeten bezoekers van je website niet hoeven te zoeken naar je contact gegevens, deze moeten op een prominente plaats op de pagina te vinden zijn zodat zelfs bezoekers die geen tijd of weinig geduld hebben deze direct kan zien. Duidelijkheid is king !

Vindbaarheid van een website

Een mooie website die door niemand gevonden wordt heeft geen enkel resultaat, je zult ervoor moeten zorgen dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines zoals Google. De meest mensen beginnen tegenwoordig als ze naar iets op zoek zijn met het ingeven van een zoekopdracht  in Google. Deze woorden die iemand intypt in Google noemen we zoekwoorden. Het is belangrijk om met deze zoekwoorden rekening te houden bij het bouwen van een website en deze keywoorden in de teksten op je site te gebruiken.

Een goede vindbaarheid in Google is van veel verschillende factoren afhankelijk. Seo of zoekmachine optimalisatie  bestaat uit het toepassen van verschillende technieken die een bijdrage kunnen leveren aan een betere vindbaarheid van een website.

Websites die voor een bepaalde zoekopdracht worden weergegeven op de 1e pagina van de zoekresultaten in Google krijgen veel meer bezoekers dan een webpagina die wordt weergegeven op de 3e pagina van de zoekresultaten.

Een duidelijke domeinnaam

Het is handig als je een domeinnaam of webadres kiest die iets verteld over het product of dienst dat je aanbied en liefst een die ook makkelijk te onthouden is. Een domeinnaam zoals bv: jansen.nl zegt niks over wat de klant kan verwachten op de website, timmerbedrijfjansengeldrop.nl  verteld zoveel meer van wat men op de site kan verwachten.

Websites met een professionele uitstraling

Een website is vaak de eerste kennismaking die een potentiële klant met een bedrijf. Zorg er dus voor dat je website een uitstraling heeft die past bij het bedrijf. Een website van een timmerbedrijf zal er heel anders uit moeten zien dan de site van een advocaten kantoor.

Voor de meeste mkb en zzp bedrijven is het belangrijkste doel van een bedrijfspagina om met bezoekers in contact te komen die specifiek op zoek zijn naar jouw product of dienst, maak het voor hen dan zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk. Zo zal iemand eerder geneigd zijn om een formulier op je website in te vullen dan om de telefoon te nemen en je te bellen.

Je kunt ook overwegen om formulieren op je website te gebruiken waar men direct producten of diensten kan bestellen. Het is echter zaak om een site zo simpel en overzichtelijk mogelijk te houden, veel toeters en bellen die niets toevoegen werken alleen maar afleidend en verlagen de kans dat een bezoeker contact met je opneemt.

Webwinkel

Als je verschillende producten verkoopt is het misschien ook de overweging waard om  een webwinkel op je site te hebben. Online verkoop is de laatste jaren gigantisch toegenomen en de meeste mensen hebben er dan ook totaal geen problemen meer mee om de meest uiteenlopende producten online te bestellen en met Ideal af te rekenen.

Gebruik maken van een webwinkel heeft enkele grote voordelen t.o.v. traditionele winkels zoals minder personeelskosten en andere kosten om een winkelpand draaiend te houden. Je kunt dus producten tegen concurrerende prijzen aanbieden en toch een goede winstmarge behalen.

Eenvoudig te beheren WordPress website

Al onze websites zijn zo opgezet dat je als eigenaar van de website eenvoudig teksten en afbeeldingen aan kunt passen of toevoegen. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem en bied ongekende mogelijkheden om sites aan te passen.

Je hoeft echt geen wiz kid of nerd te zijn om dit zelf te kunnen doen, en mocht je er niet uit komen zijn wij altijd bereid om je te helpen.

Scherpe prijzen

Een goede nieuwe website hoeft niet duur te zijn, zeker niet als je alleen maar een site nodig hebt om je bedrijf / product / dienst onder de aandacht van het publiek te brengen en een mogelijkheid te bieden om snel en eenvoudig contact met je op te nemen.

Neem snel contact met ons op en zie wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen