Het bewijs dat onze SEO STRATEGIE WERKT

Het bewijs dat onze SEO STRATEGIE WERKT

Met toepassen van SEO is het mogelijk om beter getoond te worden in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Onze zoekmachine strategie werkt
De meeste zoekmachine specialisten zullen zeggen dat hun strategie werkt, maar hebben  meestal geen resultaten die ze je kunnen of willen tonen.

RAAR !

Meestal willen ze wel dat je een abonnement bij hen afsluit en dan kunnen zij ervoor zorgen dat de vindbaarheid van je website in de zoekresultaten verbeterd, maar vaak geven ze geen garanties dat dit daadwerkelijk gebeurd en moet je maanden betalen en maar afwachten of het je ooit iets oplevert. En als je website blijft “hangen” in de zoekresultaten op pagina 2 – 3 of nog verder zal dit niet echt een grote bijdrage leveren aan de vindbaarheid van je website en je bedrijf.

Wij doen het anders

Websitedesign Gemert doet dit anders, wij tonen je eerst resultaat en pas als je op de eerste pagina van Google getoond word hoef je te betalen, eerder niet. Zo weet je namelijk zeker dat je direct geld kunt verdienen aan deze goede Google notering en niet eerst iemand honderden euro’s betaald en maar af moet wachten welk resultaat het je uiteindelijk oplevert.

Een Top resultaat in Google heeft vele voordelen:

  • Potentiële klanten kunnen je eenvoudig vinden
  • De meeste mensen die een zoekopdracht ingeven in Google kijken alleen op de eerste pagina
  • Meer vertrouwen – als je site getoond wordt tussen grote bekende namen i.p.v. ergens op pagina 3 geeft dit meer vertrouwen voor de bezoekers
  • Door gebruik te maken van goede zoekwoorden kun je met 2 of 3 plaatsen op de eerste pagina getoond worden en op de plaatsen waar jouw website staat, staan niet die van je directe concurrenten
  • Meer bezoekers op je website, hierdoor meer omzet en klanten

Hieronder vind je het bewijs dat onze zoekmachine strategie daadwerkelijk werkt.

Google bijvoorbeeld maar eens op :

zoekmachine optimalisatie Gemert  ( 1e pagina resultaten 1-2 -4)
seo boekel (1e pagina resultaat 4)
seo Gemert (1e pagina resultaat 1)

of andere websites:
beginners cursus WordPress Deurne ( 1e pagina 1 resultaat site: Beoshop.nl)

goedkoop mobiel bellen Utrecht ( 1e pagina 1 resultaat site: denieuwstemobieletelefoons.nl)

NO CURE- NO PAY !

Je ziet dat met een goede seo strategie ook jouw bedrijf op de eerste pagina van Google kan komen en wij willen je daar graag bij helpen.
Zolang je website niet op de eerste pagina getoond word hoef je ook niets te betalen en zijn er verder ook geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Wij houden van SIMPEL en duidelijkheid.

Heeft u een locaal MKB bedrijf in Brabant of ben je een zzp-er en wil je ook beter gevonden worden in Google aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.